Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار علی فضلی روز  دوشنبه در مراسم سی و نهمین سالگرد گرامیداشت روز سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت وپیروزی در بهشت زهرا(س)، اظهار داشت: عملیات غرورآفرین بیت المقدس که موجب آزادسازی خرمشهر از دست صدامیان شد تجلی وحدت بین نیروهای مسلح کشور بود. 
وی با اشاره به اینکه ارتش، سپاه، بسیج، ژاندارمری، کمیته‌های انقلاب اسلامی و بسیج عشایر همه در دوران دفاع مقدس تحت فرماندهی امام راحل یک لشکر الهی شدند و فتوحات بزرگی را رقم زدند، افزود: طی عملیات بیت المقدس ۱۳۵ گردان مهیای نبرد شدند که ۴۵ گردان از ارتش مقتدر جمهوری اسلامی و ۹۰ گردان هم از نیروهای بسیج و سپاه با یکدیگر تلفیق شدند که پیروزی بزرگی را برای ملت ایران به ارمغان آورد
فضلی خاطرنشان کرد: در این عملیات پنج قرارگاه مشترک اعم از قرارگاه‌های فتح، نصر، قدس، فجر و در راس آنها قرارگاه کربلا به فرماندهی امیر دل‌ها سپهبد شهید صیاد شیرازی و محسن رضایی راهبری این عملیات را بر عهده داشتند، که با عنایت پروردگار پنج هزار و ۷۰۰ کیلومتر از خاک ایران اسلامی طی این عملیات آزاد شد و بیش از ۲۰ هزار اسیر در جریان عملیات آزاد سازی خرمشهر از رژیم بعث عراق گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه فتح خرمشهر  نقطه عطفی در تاریخ مبارزات جهادی کشور اسلامی ایران بود که در سال های بعد به تاسی از همین روحیه سرآغازی برای تشکیل جبهه مقاومت در کشورهای مسلمان مانند سوریه، لبنان و عراق شد، ابراز کرد: جبهه مقاومت هیمنه آمریکا و اسرائیل را نشانه گرفته است
فضلی افزود: اوج عصبانیت صهیونیست ها و نسبت دادن لقب تروریست به جوانان برومند و مومن ایران اسلامی به خاطر عمق کینه شان از رشادت های رزمندگان در جبهه های حق علیه باطل به خصوص در دوران دفاع مقدس و فتح خرمشهر است. 
وی اظهار داشت: امروز ایران اسلامی در اوج عزتمندی و صلابت در پاسداشت از مرزها و حضور در منطقه قرار دارد و این اقتدار حاصل خون شهدا و رشادت رزمندگان در عملیات هایی چون بیت المقدس است. 
فضلی تاکید کرد: با وجود همه مشکلات اقتصادی کشور هنوز جوانان این سرزمین با فرهنگ شهادت و روحیه جهاد، اراده قدرتمندی برای دفاع از ارزش ها و کیان مملکت دارند. 


به گزارش ایرنا، مراسم سی و نهمین سالگرد گرامیداشت روز سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت و پیروز توسط سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران امروز دوشنبه در قطعه ۴۰ بهشت زهرا(س)با حضور سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار احمد ذوالقدر فرمانده سپاه حضرت سید الشهداء(ع) و جمعی از رزمندگان دفاع مقدس، جانبازان، خانواده های معظم شهدا و سپاهیان در قطعه ۴۰ بهشت زهرا(س) برگزار شد.
درپایان مراسم رزمندگان سپاه حضرت سیدالشهدا با نثار گل به مقام شامخ شهدا ضمن زنده نگهداشتن یاد وخاطره آنان با باآرمانهای والای شهیدان و امام شهیدان تجدید پیمان کردند.

برچسب‌ها بهشت زهرا علی فضلی آزادسازی خرمشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهشت زهرا علی فضلی آزادسازی خرمشهر بهشت زهرا علی فضلی آزادسازی خرمشهر اخبار کنکور آزادسازی خرمشهر بهشت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم اردیبهشت، سالروز آغاز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، آزادسازی خرمشهر در ۳ خرداد سال ۱۳۶۱ش از رخداد‌های مهمِ جنگ ایران و عراق است. این شهر پس از ۵۷۸ روز اشغال توسط ارتش حزب بعث عراق به‌دست نیرو‌ها و رزمندگان ایرانی آزاد شد. 
خرمشهر، اولین شهری بود که مورد تهاجم عراقی‌ها قرار گرفت. این شهر، علی‌رغم ۳۴ روز مقاومت و تلاش رزمندگان و مردم، سرانجام در ۴ آبان سال ۱۳۵۹ش، به اشغال ارتش بعثی عراق درآمد.
در فاصله ماه‌های مهر تا دی ۱۳۵۹ش، پس از سقوط خرمشهر، نزدیک به سه ماه عملیات‌هایی برای آزادسازی شهر از طرف ارتش، سپاه پاسداران و نیرو‌های مردمی انجام شد، اما نتیجه مؤفقیت‌آمیزی حاصل نشد.
 پس از ماه‌ها تصرف و اشغال شهر، در نهایت در طی عملیات گسترده‌ای با نام عملیات «بیت المقدس» که ۲۵ روز به طول انجامید و در چهار مرحله اجرا شد، شهر به محاصره کامل نیرو‌های ایرانی درآمد و پس از انهدام قوای عراقی و اسارت شماری از نیرو‌های آن، در ۳ خرداد سال۱۳۶۱ش خرمشهر به‌طور کامل آزاد شد و پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز مسجد جامع این شهر به اهتزاز درآمد.
به همین مناسبت تنی چند از فرماندهان عملیات بیت المقدس برای دانشجویان افسری این عملیات را تشریح کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم یک نظام بود
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • این سردار سپاه، پزشکان را شگفت زده کرده بود /از حضور در عملیات پارتیزانی تا آزادسازی خرمشهر
  • دهم اردیبهشت، سالروز آغاز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • سردار حاجی‌زاده: اجرای عملیات «وعده صادق» خواست مردم بود
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش
  • علل موفقیت در فتح خرمشهر از زبان سرهنگ عراقی + ویدیو