Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند طی نشستی با بازرگانان و ترخیص کاران کالا که در کمرگ خرمشهر برگزار شد؛ به بررسی مشکلات و فرآیند ترخیص کالا در منطقه پرداخت. علی خانی با اشاره به اهمیت گمرکات، بنادر و تجارت در رونق اقتصادی منطقه، گفت: گمرکات به عنوان دروازه ورود و خروج کالا همواره نقش مهم و موثری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خانی ضمن اعلام نقش حمایتی سازمان منطقه آزاد اروند از ترخیص کاران کالا، افزود: ترخیص کاران برای ما هویت و اصالت دارند و باید مشکلاتشان به عنوان افرادی که در جابه جایی کالا‌های مورد نیاز مردم نقش اساسی ایفا می‌کنند براساس ظرفیت‌های قانونی مرتفع شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به بحث ساماندهی فعالین عرصه ترخیص کالا پرداخت و خاطر نشان کرد: خدماتی که در گمرک منطقه آزاد اروند انجام می‌شود باید توسط افراد دارای کد صورت گیرد و در ضمن موضوع صدور کارت برای ترخیص کاران را نیز پیگیری می‌کنیم.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار‌های سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به مزایای قانونی تعریف شده برای مناطق آزاد در ارتقای سطح زندگی مردم این مناطق تصریح کرد: قیمت کالا‌های وارداتی با رویه‌های گمرکی مناطق آزاد ابتدا باید به نفع ساکنین منطقه و بعد از آن جاذبه‌ای برای ورود گردشگران و سرمایه گذاران داخلی و خارجی شود.

خانی همچنین از تشکیل میز قیمت گذاری کالا‌های وارداتی با رویه‌های گمرکی مناطق آزاد در این سازمان به منظور تعیین قیمت عادله خبر داد و افزود: بزودی فروشگاه‌های عرضه این کالا‌ها مشخص و به مردم منطقه معرفی خواهد شد.

وی همچنین افزود: به دنبال فعال و ضابطه‌مند کردن واردات تجارت خرد و کالای همراه مسافر هستیم.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار‌های سازمان منطقه آزاد اروند در پایان به اولویت بندی برای ورود کالا با توجه به نیاز مردم منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: بر همین اساس برای بعضی کالا‌ها محدودیت قائل می‌شویم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: منطقه آزاد اروند اروند منطقه آزاد کیش منطقه آزاد انزلی منطقه آزاد ماکو سازمان منطقه آزاد اروند ترخیص کاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، جواد محمدی افزود: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او تأکید کرد: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

مدیرکل گمرک استان همدان تصریح کرد: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

این مسئول تأکید کرد: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

محمدی افزود: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • بارش باران در اروند
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد